Fekete Zaj

Gyakran ismételt kérdések

»«

Helyszín

A közlekedési opciókat itt találod.

A fesztiválterület közelében az alábbi parkolási lehetőségek érhetők el:

  • - a fesztivál területeként szolgáló Mátra Kempingbe hamarosan behajtási engedélyek kerülnek értékesítésre
  •  
  • - ha a Mátra kemping előtti parkolóban és az az Oxygen Kalandparknál szeretnétek parkolni, IDE kattintva tudtok jegyet váltani
  •  
  • - az erdőben, a fesztiválterülettől párszáz méterre északnak továbbhaladva kb. 50-60 db ingyenes parkoló érhető el

 

A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, hogy akinek módjában áll, vegyen igénybe tömegközlekedési, telekocsi lehetőségeket.

A rendezvény területére csak behajtási engedéllyel rendelkező gépjárművek hajthatnak be. Engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!

Napijeggyel a fesztiválon tartózkodni a tárgynapon 12:00 órától másnap 10:00 óráig lehet. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja.

5 napos bérlettel a látogató a rendezvény kezdetétől, 2024. augusztus 15. 12:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2024. augusztus 20. 10:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén.

A Gyöngyösi Diákszálló kivételével először a fesztiválon kell felvenned a karszalagod, majd ezután tudsz becsekkolni a szállásodra. A diákszállóra déltől tudsz becsekkolni, és nem szükséges hozzá előzetesen felvenned a fesztiválkarszalagod.

A konferenciateremben, a stábiroda mellett.

A kempingezők számára elérhető a kemping saját Wi-Fije, ezen kívül sokat javult az elmúlt években a telefonos hálózati lefedettség, így a mobilinternet is megbízhatóan működik.

Igen, a bejárat után 10 méterre jobbra található Info pontnál ingyenesen igénybe veheted a csomagmegőrző- és telefontöltő szolgáltatásainkat, ami a fesztivál időtartama alatt éjjel-nappal nyitva tart.

A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!

Kérjük, a talált tárgyakat az Infópultnál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd!

Jegyek

Minden sátrazónak rendelkeznie kell érvényes sátorjeggyel, így ha többen alszotok egy sátorban, attól függetlenül mindenkinek vegyetek sátorjegyet!

A Zajra 12 éves korig ingyenes a belépés (ebbe beletartoznak a 12 évesek is). A 14 éven aluliak csak a törvényes képviselőjük kíséretében léphetnek be és tartózkodhatnak a fesztiválon – a kísérő részére jegy váltása kötelező.

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk, esőnap nincs! Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják! A program változása miatt a belépő ára – pénztártól való távozás után ‐ nem igényelhető vissza. A szervezők nem vállalnak felelősséget az előadók hibáiból vagy baleseteiből fakadó változásokért!

Sajnáljuk, ha így alakul. Ha ismerősnek sem tudod átadni, akkor javasoljuk, töltsd fel másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a ticketswap.hu oldalára. Ezen a felületeken a vásárló biztonságosan juthat a jegyedhez, te pedig a pénzedhez.
A biztonságos bejutás és a pénztárcád érdekében, kérjük, senki ne vásároljon a VIAGOGO oldalain Fekete Zaj jegyeket!

Nem, a transzfert kizárólag a szálló vendégei vehetik igénybe.

Cashless

A karszalagodat a fesztivál bejáratánál kapod meg, a jegyed beolvasása után.

Igen! Az ‘Add a new wallet’ gombra kattintva a saját fiókodhoz kapcsolhatod családtagjaid vagy barátaid jegyének vonalkódját vagy a karszalagjuk hátulján található kódot. Így egy fiókból intézhetitek mindenkinek a feltöltést.

A karszalagod a fesztivál teljes ideje alatt érvényes lesz és annyiszor használod, amennyiszer csak szeretnéd. Biztonsági okokból a karszalagra feltölthető maximális egyenleg 100.000 Ft.

Ha túl alacsony az egyenleged, akkor nem tudsz fizetni, de meg fogják mutatni neked, hogy hol találod a hozzád legközelebb álló feltöltési pontot. Hogy elkerüld a sorban állást, egyenleged online is fel tudod tölteni.

A fesztivál előtt és alatt is tölthetsz online a karszalagodra, vagy a fesztivál ideje alatt bármelyik feltöltőponton a fesztivál területén.
Ha online szeretnéd feltölteni az egyenlegedet, regisztrálnod kell a feltöltőoldalon. A regisztrációhoz és az online feltöltéshez szükséged lesz a jegyed vonalkódjának számára!

Ha már a fesztivál területén vagy és nincs meg a jegyed száma, a karszalag chipjének hátoldalán található egyedi, 6 betűből álló kóddal is tudsz regisztrálni.

A regisztrációt követően a személyes fiókod kezdőlapján a Top up gombra kattintva kiválaszthatod az általad feltölteni kívánt összeget, majd ha hozzáadtad a kosaradhoz, bankkártyával tudsz fizetni. A feltöltés során a fesztivál nem számít fel kezelési költséget.

Amennyiben inkább a helyszínen szeretnél feltölteni, keress fel egy feltöltőpontot a fesztivál területén és fizess készpénzzel vagy bankkártyával!

Te döntöd el, mennyit töltesz a karszalagodra, de javasoljuk, hogy annyit tegyél rá, amennyi elég lesz a teljes ottléted alatt, így kevesebb időt kell sorban állnod a feltöltő pontoknál, és nem kell újra visszamenned, ha elfogy a kereted.

A fesztiválon belül a karszalag az egyetlen elfogadott fizetési mód. Minden bárban, üzletben, vendéglátóegységben, és a merchandise pultnál is használhatod.

Igen, a nap és az eső sem tesz benne kárt.

A karszalag elvesztése olyan, mint a pénztárca vagy a jegy elvesztése, ezért mindenképp ellenőrizd, hogy megfelelően van-e rögzítve a csuklódra. Ha mégis elveszíted vagy ellopják, akkor keresd fel az Információ Pultot és kérj egy újat. Megkérünk majd, hogy mutasd be a jegyed és/vagy megfelelő módon azonosítsd magad, de az új karszalagon nem lesz rajta a korábbi karszalagon levő egyenleged.

Ha marad pénz a karszalagodon, akkor a helyszínen bármelyik feltöltőponton, vagy online a visszatérítési felületen visszakérheted. Helyszíni visszatérítésnél vedd figyelembe, hogy a feltöltő pontok a fesztivál hivatalos zárásáig tartanak nyitva. Ha inkább online visszatérítést szeretnél igényelni, akkor ne felejtsd el megtartani a karszalagodat, miután elhagytad a fesztivált, mert szükséged lesz rá.

Egyéb

A zenei programok itt, az off-programok részletes napi bontása pedig itt érhető el.

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő‐, szúró‐, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! Alkoholos italt és üdítő italt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb két literes műanyag palackokban, legfeljebb személyenként egy zsugorral, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre bemutatni a biztonsági szolgálatnak.

Igen, nyugodtan készíthetsz fényképeket (megköszönjük, ha megosztás után betaggelsz minket 😊 ). A fesztivál területén, illetve afelett drón használatával video‐ vagy fényképfelvételt készíteni kizárólag a szervezők előzetes engedélyével, valamennyi vonatkozó jogszabályi előírás betartásával, a résztvevők biztonságát nem veszélyeztetve lehet. A felvétel készítője köteles az egyes felvételek készítésének módját és időpontját a Szervezőkkel előzetesen egyeztetni és jóváhagyatni.

A rendezvényről hang‐ és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.

Igen, szívesen látjuk a négylábú kedvenceiteket.

hu_HUHungarian