Fekete Zaj

Hírek

08.19. HÉTFŐI FELLÉPŐINK
Idén a 15 éves jubileumunk miatt egy nappal hosszabb lesz a Zaj! Fogadjátok szeretettel az 5. nap lineupját, és ezzel el is érkeztünk a bejelentéseink végére – egyelőre. Hamarosan további fellépőkkel bővül a lista, hozzuk a napijegyeket és a szállásjegyeket is, figyeljétek az oldalunkat!
 
➤ Eddig bejelentett lineup: https://www.feketezaj.hu/lineup/
 
08.18. VASÁRNAPI FELLÉPŐINK
Máris a Zaj 4. napjánál tartunk, meghoztuk nektek a vasárnapi fellépőinket is! A lista most sem teljes, további bejelentések, pontos kezdések, illetve napijegyek és szállásjegyek hamarosan!
 
➤ Eddig bejelentett lineup: https://www.feketezaj.hu/lineup/
08.17. SZOMBATI FELLÉPŐINK
Meghoztuk nektek a szombati programot is, sok-sok új fellépővel. A lista még nem teljes, és a pontos kezdésekkel is később jövünk.
 
➤ Eddig bejelentett lineup: https://www.feketezaj.hu/lineup/
 
08.16. PÉNTEKI FELLÉPŐINK
Péntek van, úgyhogy már mutatjuk is nektek a pénteki Zaj-programot, egyelőre szintén pontos kezdések nélkül. A listában most is találhattok új neveket, és ez később még bővülni fog. Holnap jövünk a szombati programmal! 
 
➤ Eddig bejelentett lineup: https://www.feketezaj.hu/lineup/
08.15. CSÜTÖRTÖKI FELLÉPŐINK 
Szeretnénk nektek megmutatni az első nap majdnem teljes programját, egyelőre pontos kezdések nélkül. A fellépők között friss, korábban még nem bejelentett neveket is találtok, és ez még nem a végleges lista – hamarosan további zenekarokat és egy headlinert is hozunk. 
 
THE JESUS AND MARY CHAIN A FEKETE ZAJON

Alig vártuk, hogy megmutathassuk nektek az idei Zaj egyik headlinerét: generációja egyik legmeghatározóbb zenekara, a brit zenetörténet kiemelkedő alternatív rock / shoegaze alakja, az idén 40. évfordulóját ünneplő The Jesus And Mary Chain soha nem játszott még Magyarországon ez előtt, mi pedig büszkék vagyunk rá, hogy elhozhatjuk nektek a 15 éves Fekete Zaj záró napjára. A zenekar munkásságával mindig is a kívülállót, az oda nem illőt, a meg nem értettséget képviselte, ami tökéletesen belesimul a Zaj szellemiségébe – reméljük, hogy nektek is annyit jelent majd, mint nekünk.

Találkozzunk a Mátrában augusztus 15-19. között! Legyen Zaj!

➤ Csatlakozz hozzánk: Fekete Zaj 2024

➤ Jegyek: tixa.hu/feketezaj2024

en_USEnglish