Készpénzmentes fizetési rendszer
Cashless payment system

Itt igényelheted vissza a karszalagodon maradt egyenlegedet szeptember 13-ig!
You can request the refund of your leftover balance here until September 13!


Készpénzmentes (cashless) fizetési rendszer 

 

Mit jelent a cashless?

A cashless egy olyan készpénzmentes fizetési rendszer, amely a fesztiválon belüli tranzakciókat gyorsabbá és könnyebbé teszi. Lesz egy karszalagod, amelyre feltöltheted az elkölteni kívánt összeget, majd azzal bármelyik vendéglátó egységnél vagy boltnál fizetni tudsz a fesztivál területén. A karszalagon maradt egyenlegedet pedig távozás előtt visszakérheted a helyszínen vagy akár a fesztivál után online.

Hol szerezhetem meg a karszalagomat?

A karszalagodat a fesztivál bejáratánál kapod meg, jegyed beolvasása után.

Hogyan tölthetek pénzt online a karszalagomra?

A fesztivál előtt és alatt is tölthetsz online a karszalagodra, vagy a fesztivál ideje alatt bármelyik feltöltőponton a fesztivál területén.
Ha online szeretnéd feltölteni az egyenlegedet, regisztrálnod kell a feltöltőoldalon. A regisztrációhoz és az online feltöltéshez szükséged lesz egy a jegyed vonalkód számára!

Ha már a fesztivál területén vagy és nincs meg a jegyed száma, a karszalag chipjének hátoldalán található egyedi, 6 betűből álló kóddal is tudsz regisztrálni.

A regisztrációt követően a személyes fiókod kezdőlapján a Top up gombra kattintvakiválaszthatod az általad feltölteni kívánt összeget, majd ha hozzáadtad kosaradhoz, bankkártyával tudsz fizetni. A feltöltés során a fesztivál nem számít fel kezelési költséget.

Amennyiben inkább a helyszínen szeretnél feltölteni, keress fel egy feltöltőpontot a fesztivál területén és fizess készpénzzel vagy bankkártyával.

Feltölthetek több karszalagot egy fiókon keresztül?

Igen! Az ‘Add a new wallet’ gombra kattintva a saját fiókodhoz kapcsolhatod családtagjaid vagy barátaid jegyének vonalkódját vagy a karszalagjuk hátulján található kódot. Így egy fiókból intézhetitek mindenkinek a feltöltést.

Mennyi pénzt töltsek a karszalagomra?

Te döntöd el mennyit töltesz a karszalagodra, de javasoljuk, hogy annyit tegyél a rá, amennyi elég lesz a teljes ottléted alatt, így kevesebb időt kell sorban állnod a feltöltő pontoknál, és nem kell újra visszamenned, ha elfogy a kereted.

Van-e limitje vagy lejárati dátuma a karszalagomnak?

A karszalagod a fesztivál teljes ideje alatt érvényes lesz és annyiszor használod, amennyiszer csak szeretnéd. Biztonsági okokból a karszalagra feltölthető maximális egyenleg 100.000 Ft.

Mit vehetek a karszalagommal?

A fesztiválon belül a karszalag az egyetlen elfogadott fizetési mód. Minden bárban, üzletben, vendéglátóegységben, és a merchandise pultnál is használhatod.

Mi történik, ha nincs elég pénz az egyenlegemen?

Ha túl alacsony az egyenleged, akkor nem tudsz fizetni, de meg fogják mutatni neked, hogy hol találod a hozzád legközelebb álló feltöltési pontot. Hogy elkerüld a sorban állást, egyenleged online is fel tudod tölteni.

Hogyan igényelhetem vissza az egyenlegemen maradt összeget?

Ha marad pénz a karszalagodon, akkor a helyszínen bármelyik feltöltőponton, vagy online a visszatérítési felületen visszakérheted. Helyszíni visszatérítésnél, kérjük, vedd figyelembe, hogy a feltöltő pontok a fesztivál hivatalos zárásáig tartanak nyitva. Ha inkább online visszatérítést szeretnél igényelni, akkor ne felejtsd el megtartani a karszalagodat, miután elhagytad a fesztivált, mert szükséged lesz rá.

A cashless biztonságos?

Igen, a karszalag chipjét egy nagyon biztonságos titkosítás védi, amely lehetetlenné teszi a pénz és a rajta tárolt összes információ lemásolását vagy ellopását.

Vízálló a karszalagon levő chip?

Igen, a nap és az eső sem tesz benne kárt.

Mi tehetek, ha kétségeim vannak az egyenlegemmel kapcsolatban?

Minden helyszínen és a tranzakció előtt és után is ellenőrizheted az egyenlegedet. Ha kétségeid vannak bármelyik korábbi tranzakcióval kapcsolatban, akkor keresd fel az Információs Pultot és kérd el a tranzakciós előzményeidet, vagy kövesd online a személyes fiókodon keresztül.

MEGJEGYZÉS: előfordulhat, hogy a fesztiválon használt eszközök csatlakozási problémái miatt késik az online vagy az Információs Pultnál látott előzmények frissítése. Ebben az esetben várjon a nap végéig, hogy megkapja a megerősített tranzakciós előzményeket.

Mi történik, ha elveszítem a karszalagomat?

A karszalag elvesztése olyan, mint a pénztárca vagy a jegy elvesztése, ezért mindenképp ellenőrizd, hogy megfelelően van-e rögzítve a csuklódra. Ha mégis elveszíted vagy ellopják, akkor keresd fel az Információ Pultot és kérj egy újat. Megkérünk majd, hogy mutasd be a jegyed és/vagy megfelelő módon azonosítsd magad, de az új karszalagon nem lesz rajta a korábbi karszalagon levő egyenleged.