Elindult szociális pályázatunk

Már csak néhányat kell aludni, hogy találkozzunk a Mátrában. Abban, hogy ez megvalósulhat, óriási szerepet játszik a Ti támogatásotok. Most mi szeretnénk támogatni benneteket.
Az elmúlt hónapok kivétel nélkül mindenkit megviseltek – lelkileg, de sokakat anyagilag is. A Fekete Zaj sokrétű szervezkedés, de az elsődleges célja mindig is az volt, hogy egy olyan közösség létrejöttének adjunk teret, ahol számíthatunk egymásra. Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, ahol fájó szívvel le kellett mondanunk valamiről. Sajnálnánk, ha pont a kultúra és a Fekete Zaj lenne az a valami, ami idén kimarad. Szeretnénk, ha idén senki részvételének nem lenne anyagi akadálya.
Éppen ezért meghirdetjük a szociális pályázatunkat, amellyel a zajos közösség minden olyan tagját szeretnénk támogatni, aki idén pénzügyi megfontolásból kényszerülne otthonmaradásra.
A közösségi támogatói akciónk már kilenc bérletre szóló felajánlást kaptunk, amit a fesztivál is kiegészít ugyanennyivel, szóval 18 szociális bérlet várja a gazdáját. A csomag tartalmaként fejenként egy bérletet, kempingjegyet és napi egy ételkupont biztosítunk.
Azt reméljük, hogy ezáltal többek számára elérhetővé válik a fesztivál és felejthetetlen napokkal búcsúztathatjuk a nyarat együtt a Mátrában.

Jelentkezési határidő: 2020.08.17. hétfő 12:00
A beküldött anyagokat 48 órán elbíráljuk.
A jelentkezéseket bizalmasan kezeljük, nem hozzuk nyilvánosságra a támogatottak listáját.

↘︎ Jelentkezés itt