Elindult szociális pályázatunk

Már 880.000 Ft-ot gyűjtöttetek össze a közösségi támogatási platformunkon, ennek részeként lehetővé tettétek, hogy idén is kiírjuk a szociális pályázatunkat. Nagyon fontosnak tartjuk ezt, hiszen az elmúlt időszak mindannyiunk számára különösen megterhelő volt – lelkileg és pénzügyileg is. A támogatásotok csak egy újabb bizonyíték arra, hogy a Fekete Zaj egy olyan játszótér, aminek középpontjában a közösség áll. A közösség pedig pontosan azért van, hogy tagjai segítsék egymást – a szociális pályázatunkra tehát olyan Zajongók jelentkezését várjuk, akiknek fájó szívvel kellene lemondania az idei Zaj-élményről, pusztán anyagi megfontolásból. 

Az elmúlt időszakban nyolc bérletre szóló felajánlást kaptunk Tőletek, amit mi megduplázunk, így idén a közösségünk 16 tagját tudjuk bérlettel, kempingjeggyel és napi egy ételkuponnal támogatni.

A jelentkezésetek augusztus 15-én délig várjuk. A beküldött anyagokat bizalmasan kezeljük (tehát a nyertesek névsorát nem tesszük közzé), és folyamatosan elbíráljuk.

Gyertek, és Zajongjunk együtt a Mátrában!

↘︎ Jelentkezés itt