Teljes a zenei program!

Drága Zajongók!
A zenei szakma képviselői párbeszédre és szakmai iránymutatásra számítanak a döntéshozóktól, azonban ilyesmit ezen a feszültségekkel teli héten sem kapott senki. Mi, a Fekete Zaj szervezői egy ilyen időszakban csak úgy tudunk – a fesztivál szellemiségéhez méltóan – pozitívak maradni, ha tesszük a dolgunkat és szervezzük a Zajt.
Elkészült a teljes koncertprogramunk, amit most színpadonkénti bontásban prezentálunk: feketezaj.hu/napibontas
Az idei módosított programstruktúra áldozata a Lúdvérc színpad lett, ezt a helyszínt 2020-ban nem építjük fel. A helyére kerül a Delta színpad, ami este koncerthelyszínként működik majd, napközben és éjszaka pedig a Vittula által szervezett beszélgetések, workshopok és afterpartik valósulnak meg itt.
A Kacsatónia helyszínét a ti segítségetekkel tovább szépítjük, amelyről hamarosan további információkkal jövünk.
A programunk a korábban bejelentetthez képest egy ponton változik: sajnos egészségügyi okok miatt nem lesz idén The Perfect Name koncert, helyettük pedig a Képzelt Város érkezik 21-én.
Fogadjátok szeretettel az idei fellépőinket, hamarosan érkezik a folytatás a nappali és éjszakai programokkal! Egy hónap múlva találkozunk a Mátrában, addig pedig a körülményekhez igazodva, minden érintettel egyeztetve, benneteket folyamatosan tájékoztatva dolgozunk tovább és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy legyen Zaj.

Sokat gondolunk rátok,
a Fekete Zaj szervezői