Fekete Zaj

Cashless

Készpénzmentes fizetési rendszer

Cashless is a system which makes money transactions on the festival faster and easier. You will have a wristband onto which you can upload any amount of your choice to spend at any catering service or shop within festival grounds. Any amount left on your wristband can be reclaimed in person at the festival or afterwards online.

A karszalagon maradt egyenleged szeptember 3.-án 23:59-ig igényelheted vissza ezen a linken. Ha már regisztráltál, csak nyomj rá a Refund gombra, ha pedig még nem, akkor a karszalagod hátulján található kód segítségével tudsz regisztrálni. Ha elakadtál, írj egy üzenetet az info@feketezaj.hu-ra!

F.A.Q.

Gyakori kérdések

Where can I get my wristband?

A karszalagodat a fesztivál bejáratánál kapod meg, jegyed beolvasása után.

Can I top up multiple wirstbands with one account?

Yes! Click on 'Add a new wallet' to add the ticket barcode or the code on the back of the wristband of your friends or relatives. This way you can manage all your top-ups from one account.

Van-e limitje vagy lejárati dátuma a karszalagomnak?

Your wristband will be valid throughout the duration of the festival to be used as often as you want. For safety reasons, the maximum amount that you can upload is 100.000 HUF.

What happens if I don't have enough money on my wristband?

If your balance is too low, your payment won't be succesful, but you will be shown where the closest top-up point is. To avoid queueing, you can top up your balance online.

A cashless biztonságos?

Igen, a karszalag chipjét egy nagyon biztonságos titkosítás védi, amely lehetetlenné teszi a pénz és a rajta tárolt összes információ lemásolását vagy ellopását.

Mi tehetek, ha kétségeim vannak az egyenlegemmel kapcsolatban?

Minden helyszínen és a tranzakció előtt és után is ellenőrizheted az egyenlegedet. Ha kétségeid vannak bármelyik korábbi tranzakcióval kapcsolatban, akkor keresd fel az Információs Pultot és kérd el a tranzakciós előzményeidet, vagy kövesd online a személyes fiókodon keresztül.

MEGJEGYZÉS: előfordulhat, hogy a fesztiválon használt eszközök csatlakozási problémái miatt késik az online vagy az Információs Pultnál látott előzmények frissítése. Ebben az esetben várjon a nap végéig, hogy megkapja a megerősített tranzakciós előzményeket.

How can I top up my wristband online?

You can top-up your wristband before and even during the festival online, or you can use one of our top-up points on festival grounds.
Ha online szeretnéd feltölteni az egyenlegedet, regisztrálnod kell a feltöltőoldalon. A regisztrációhoz és az online feltöltéshez szükséged lesz egy a jegyed vonalkód számára!

If you are already at the festival and don't have the barcode of your ticket, you can also register with the unique, 6-letter code on the back of the chip of your wristband.

A regisztrációt követően a személyes fiókod kezdőlapján a Top up gombra kattintva kiválaszthatod az általad feltölteni kívánt összeget, majd ha hozzáadtad kosaradhoz, bankkártyával tudsz fizetni. A feltöltés során a fesztivál nem számít fel kezelési költséget.

Amennyiben inkább a helyszínen szeretnél feltölteni, keress fel egy feltöltőpontot a fesztivál területén és fizess készpénzzel vagy bankkártyával.

How much money should I have on my wristband?

Te döntöd el mennyit töltesz a karszalagodra, de javasoljuk, hogy annyit tegyél a rá, amennyi elég lesz a teljes ottléted alatt, így kevesebb időt kell sorban állnod a feltöltő pontoknál, és nem kell újra visszamenned, ha elfogy a kereted.

What purchases is my wristband good for?

Your wristband is the only accepted payment method at the festival. You can use it in any bar, shop, catering service and for merchandise.

Vízálló a karszalagon levő chip?

Yes, and it won't get damaged by sunlight or rain either.

What happens if my wristband gets lost?

Losing your wristband is the same as losing your wallet or ticket, so please make sure it is secured around your wrist. In case it gets lost or stolen despite your precautions, you can request a new one at the Information Desk. You will be requested to show your ticket and/or adequate means of identification. However, any amount left on the original wristband will be lost.

Hogyan igényelhetem vissza az egyenlegemen maradt összeget?

Ha marad pénz a karszalagodon, akkor a helyszínen bármelyik feltöltőponton, vagy online a visszatérítési felületen visszakérheted. Helyszíni visszatérítésnél, kérjük, vedd figyelembe, hogy a feltöltő pontok a fesztivál hivatalos zárásáig tartanak nyitva. Ha inkább online visszatérítést szeretnél igényelni, akkor ne felejtsd el megtartani a karszalagodat, miután elhagytad a fesztivált, mert szükséged lesz rá.

en_USEnglish