Fekete Zaj

Cashless

Készpénzmentes fizetési rendszer

A cashless egy olyan készpénzmentes fizetési rendszer, amely a fesztiválon belüli tranzakciókat gyorsabbá és könnyebbé teszi. Lesz egy karszalagod, amelyre feltöltheted az elkölteni kívánt összeget, majd azzal bármelyik vendéglátó egységnél vagy boltnál fizetni tudsz a fesztivál területén. A karszalagon maradt egyenlegedet pedig távozás előtt visszakérheted a helyszínen vagy akár a fesztivál után online.

A karszalagon maradt egyenleged szeptember 3.-án 23:59-ig igényelheted vissza ezen a linken. Ha már regisztráltál, csak nyomj rá a Refund gombra, ha pedig még nem, akkor a karszalagod hátulján található kód segítségével tudsz regisztrálni. Ha elakadtál, írj egy üzenetet az info@feketezaj.hu-ra!

F.A.Q.

Gyakori kérdések

Hol szerezhetem meg a karszalagomat?

A karszalagodat a fesztivál bejáratánál kapod meg, jegyed beolvasása után.

Feltölthetek több karszalagot egy fiókon keresztül?

Igen! Az ‘Add a new wallet’ gombra kattintva a saját fiókodhoz kapcsolhatod családtagjaid vagy barátaid jegyének vonalkódját vagy a karszalagjuk hátulján található kódot. Így egy fiókból intézhetitek mindenkinek a feltöltést.

Van-e limitje vagy lejárati dátuma a karszalagomnak?

A karszalagod a fesztivál teljes ideje alatt érvényes lesz és annyiszor használod, amennyiszer csak szeretnéd. Biztonsági okokból a karszalagra feltölthető maximális egyenleg 100.000 Ft.

Mi történik, ha nincs elég pénz az egyenlegemen?

Ha túl alacsony az egyenleged, akkor nem tudsz fizetni, de meg fogják mutatni neked, hogy hol találod a hozzád legközelebb álló feltöltési pontot. Hogy elkerüld a sorban állást, egyenleged online is fel tudod tölteni.

A cashless biztonságos?

Igen, a karszalag chipjét egy nagyon biztonságos titkosítás védi, amely lehetetlenné teszi a pénz és a rajta tárolt összes információ lemásolását vagy ellopását.

Mi tehetek, ha kétségeim vannak az egyenlegemmel kapcsolatban?

Minden helyszínen és a tranzakció előtt és után is ellenőrizheted az egyenlegedet. Ha kétségeid vannak bármelyik korábbi tranzakcióval kapcsolatban, akkor keresd fel az Információs Pultot és kérd el a tranzakciós előzményeidet, vagy kövesd online a személyes fiókodon keresztül.

MEGJEGYZÉS: előfordulhat, hogy a fesztiválon használt eszközök csatlakozási problémái miatt késik az online vagy az Információs Pultnál látott előzmények frissítése. Ebben az esetben várjon a nap végéig, hogy megkapja a megerősített tranzakciós előzményeket.

Hogyan tölthetek pénzt online a karszalagomra?

A fesztivál előtt és alatt is tölthetsz online a karszalagodra, vagy a fesztivál ideje alatt bármelyik feltöltőponton a fesztivál területén.
Ha online szeretnéd feltölteni az egyenlegedet, regisztrálnod kell a feltöltőoldalon. A regisztrációhoz és az online feltöltéshez szükséged lesz egy a jegyed vonalkód számára!

Ha már a fesztivál területén vagy és nincs meg a jegyed száma, a karszalag chipjének hátoldalán található egyedi, 6 betűből álló kóddal is tudsz regisztrálni.

A regisztrációt követően a személyes fiókod kezdőlapján a Top up gombra kattintva kiválaszthatod az általad feltölteni kívánt összeget, majd ha hozzáadtad kosaradhoz, bankkártyával tudsz fizetni. A feltöltés során a fesztivál nem számít fel kezelési költséget.

Amennyiben inkább a helyszínen szeretnél feltölteni, keress fel egy feltöltőpontot a fesztivál területén és fizess készpénzzel vagy bankkártyával.

Mennyi pénzt töltsek a karszalagomra?

Te döntöd el mennyit töltesz a karszalagodra, de javasoljuk, hogy annyit tegyél a rá, amennyi elég lesz a teljes ottléted alatt, így kevesebb időt kell sorban állnod a feltöltő pontoknál, és nem kell újra visszamenned, ha elfogy a kereted.

Mit vehetek a karszalagommal?

A fesztiválon belül a karszalag az egyetlen elfogadott fizetési mód. Minden bárban, üzletben, vendéglátóegységben, és a merchandise pultnál is használhatod.

Vízálló a karszalagon levő chip?

Igen, a nap és az eső sem tesz benne kárt.

Mi történik, ha elveszítem a karszalagomat?

A karszalag elvesztése olyan, mint a pénztárca vagy a jegy elvesztése, ezért mindenképp ellenőrizd, hogy megfelelően van-e rögzítve a csuklódra. Ha mégis elveszíted vagy ellopják, akkor keresd fel az Információ Pultot és kérj egy újat. Megkérünk majd, hogy mutasd be a jegyed és/vagy megfelelő módon azonosítsd magad, de az új karszalagon nem lesz rajta a korábbi karszalagon levő egyenleged.

Hogyan igényelhetem vissza az egyenlegemen maradt összeget?

Ha marad pénz a karszalagodon, akkor a helyszínen bármelyik feltöltőponton, vagy online a visszatérítési felületen visszakérheted. Helyszíni visszatérítésnél, kérjük, vedd figyelembe, hogy a feltöltő pontok a fesztivál hivatalos zárásáig tartanak nyitva. Ha inkább online visszatérítést szeretnél igényelni, akkor ne felejtsd el megtartani a karszalagodat, miután elhagytad a fesztivált, mert szükséged lesz rá.

hu_HUHungarian