Fekete Zaj

Fesztiválinfó

Helyszín

»«

A fesztivál pontos címe:
Mátrafüred-Sástó, Farkas u. 4.

Utazás

»«

Transzfer a fesztivál és a Gyöngyösi Diákszálló között – csak a diákszálló vendégeinek!

MENETREND:

hamarosan

Válaszd a Zaj különjáratot, amivel akár a koncertek után is haza tudsz menni, ha csak egy napra érkeznél. A buszok Budapesten a Stadionok és a fesztiválbejárat között közlekednek. Jegyek kizárólag online válthatók.


MENETREND:
hamarosan

JEGYÁRAK:
hamarosan

Budapest – Stadionok buszpályaudvarról közvetlen járatok indulnak. Egyes járatokra menetjegy előzetesen megvásárolható online ITT.

A legközelebbi város Gyöngyös vasútállomással és buszpályaudvarral. Innen busszal tudsz eljutni Sástó megállóhelyig, hiszen több közvetlen, helyközi járat indul Gyöngyösről a helyszínre.

A Gyöngyösre érkező vasúti és autóbusz járatok menetrendje, jegyvásárlás elérhető ITT és ITT.

A Fekete Zaj külön e célra létrehozott Facebook csoportjában nézz körül, a fesztivál előtt többen keresnek útitársat. Ugyanitt szabad ágyra és szobákra is le lehet csapni.

A Fekete Zaj hivatalos partnereként a Mátra Taxi a fesztivál ideje alatt 0-24-ben a rendelkezésetekre áll.

Telefonszám: +36 37 501 501

Budapest, illetve Miskolc felől az M3-as autópályáról közelíthető meg Gyöngyös. Gyöngyösről a 24-es főúton – Mátrafüreden keresztül – a 10-es kilométerszelvény után balra.

A fesztivál pontos címe:
Mátrafüred-Sástó, Farkas u. 4.

Szállás

»«

Mátra kemping

A Mátra kemping a fesztivál fő helyszínén található. Itt vannak a főbb színpadok, az OFF programok, az étel-ital pultok, és még wellness részleget is találtok (térítés ellenében használható). Gyerekeknek vagy fiatal lelkűeknek játszótér és ping-pong asztal is adott. Mivel a fesztivál legnagyobb része itt történik, így akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha szeretsz a középpontban lenni, és nem bánod, ha éjszaka nincs síri csend.

Az aktuálisan elérhető szobákat a Szállásjegyek gombra kattintva tudod megnézni.

Saját fürdőszoba, hűtő. Minden szobában egy dupla ágy van, és mérettől függően egy kihúzható 2 fős ülőgarnitúra. Ez alól egyedül a lakosztály kivétel, ahol 2 szoba és konyhasarok van.

A szobák árai 5 éjszakára:

▪ 1-2 fő esetén: 280.000 Ft

▪ 3 fő esetén: 330.000 Ft

▪ 4 fő esetén: 380.000 Ft

▪ Lakosztály 4-5 főre: 400.000 Ft

Az egyes szobatípusokból nagyon limitált mennyiség áll rendelkezésre, így ha elfogytak a kétszemélyes szobák, akkor már csak a 3-4 fős verziókat tudjuk kínálni két vendég esetén is. Ilyenkor érdemes még szobatársakat keresni.

Többféle faházzal rendelkezik a kemping, ezek között vannak konyhával rendelkezők (hűtő, tűzhely, konyhapult… stb.), illetve csak hűtővel felszereltek is. Saját zuhanyzós fürdőszoba található minden házban. A konyhás házakhoz tudsz kérni a recepción konyhai eszközöket (evőeszköz, lábasok… stb.).

A faházak árai 5 éjszakára:

▪ 5 ágyas (1 duplaágy, 1 emeletes ágy, 1 ülőgarnitúra): 390.000 Ft

▪ 5 ágyas konyhával (1 duplaágy, 1 single ágy, 1 kihúzható kanapé 2 főre): 410.000 Ft

▪ 8 ágyas konyhával (2 külön helyiségből áll, franciaágy, kanapéágy, emeletes ágy): 470.000 Ft

▪ 10 ágyas (2 külön helyiségből áll, franciaágy, kanapéágy, emeletes ágy): 485.000 Ft

A Motelszobák a fesztiválterület közepén helyezkednek el. A szobák egy egyszintes épületben vannak, ami kicsit emlékeztet gyerekkorunk úttörőtáboraira.

A szobák 4 ágyasak (2 db emeletes ágy), saját fürdőszobával nem rendelkeznek, de minden szobában található csap és tükör. Közös használatú fürdőszobákat használhattok (külön női és férfi), melyeket 2022-ben újítottak fel.

Az épületben találhatsz egy nagy társalgót is, nagy hűtővel – így ott tárolhatod az ennivalódat.

A szobák árai 5 éjszakára:

▪ 4-ágyas szoba: 210.000 Ft

A kemping tökéletes lehetőséget nyújt a sátrazásra, több vizesblokkal rendelkezik, amelyek nemrég lettek felújítva. Az elektonikus eszközeidet is több helyen tudod tölteni.

Sátorhely ára SZEMÉLYENKÉNT 5 éjszakára:

▪ 12.990 Ft/fő

Mátra tábor

A tábor a fesztivál területétől kb. 5 perc sétára található a Sástó mentén. Ha a koncertek után szeretnél egy jót aludni, akkor ez a megfelelő hely számodra, mert elég messze van a fesztiváltól ahhoz, hogy nyugodtan pihenhess.

Az alábbi szálláslehetőségek közül választhatsz a Mátra Táborban:

Több nagy épületblokk van, mindegyikben több szobatípussal és közös fürdőszobával. A szobákban single és emeletes ágyak találhatók.

A szobaárak 5 éjszakára:

▪ 3 személyes szoba: 135.000 Ft

▪ 4 személyes szoba: 160.000 Ft

▪ 5 személyes szoba: 190.000 Ft

▪ 7 személyes szoba : 210.000 Ft

A Mátra Tábor területén sátrazásra is van lehetőség, közös fürdőblokk használatával.

Sátorhely ára SZEMÉLYENKÉNT 5 éjszakára:

▪ 12.990 Ft/fő

Panoráma Panzió

A Panoráma Panzió a Mátra Kempingtől és a Mátra Tábortól független, a fesztiváltól 10-12 perc sétára található Adrenalin parkban helyezkedik el. Libegővel is megközelíthető, ami a bejáratnál tesz le.

Árak:

▪ Panoráma Zöld Panzió – kétszemélyes panzió szoba: 240.000 Ft

▪ Panoráma Zöld Panzió – kétszemélyes apartman konyhával: 260.000 Ft

▪ Panoráma Zöld Panzió – négyszemélyes panzió szoba: 340.000 Ft

▪ Panoráma Zöld Panzió – négyszemélyes apartman konyhával: 360.000 Ft

 

 

Parkolójegy

A Mátra Kempingbe, a Mátra Táborba, valamint a Mátra Kemping előtt található külső parkolóba lehetőségetek van parkolójegyet is vásárolni. 

Árak:

▪ Mátra Kemping belső parkolójegy: 15.000 Ft (5 napra)

▪Mátra Tábor belső parkolójegy: 13.000 Ft (5 napra)

▪ Külső parkolójegyek: 12.000 Ft (5 napra)

Gyöngyösi Diákszálló

A fesztiváltól távolabb, Gyöngyösön is van lehetőségetek szállást foglalni. Az oda-visszajutáshoz használd a Zaj gyöngyösi transzferét! Mindegyik szoba közös fürdőszobával, illetve emeletenként egy közös konyhával rendelkezik.

Árak:

▪ Gyöngyösi Diákszálló – 2 ágyas szoba: hamarosan

▪ Gyöngyösi Diákszálló – 3 ágyas szoba: hamarosan

Cashless

»«

A cashless egy olyan készpénzmentes fizetési rendszer, amely a fesztiválon belüli tranzakciókat gyorsabbá és könnyebbé teszi. Lesz egy karszalagod, amelyre feltöltheted az elkölteni kívánt összeget, majd azzal bármelyik vendéglátó egységnél vagy boltnál fizetni tudsz a fesztivál területén. A karszalagon maradt egyenlegedet pedig távozás előtt visszakérheted a helyszínen vagy akár a fesztivál után online.

Gyakran ismételt kérdések

A karszalagodat a fesztivál bejáratánál kapod meg, a jegyed beolvasása után.

Igen! Az ‘Add a new wallet’ gombra kattintva a saját fiókodhoz kapcsolhatod családtagjaid vagy barátaid jegyének vonalkódját vagy a karszalagjuk hátulján található kódot. Így egy fiókból intézhetitek mindenkinek a feltöltést.

A karszalagod a fesztivál teljes ideje alatt érvényes lesz és annyiszor használod, amennyiszer csak szeretnéd. Biztonsági okokból a karszalagra feltölthető maximális egyenleg 100.000 Ft.

Ha túl alacsony az egyenleged, akkor nem tudsz fizetni, de meg fogják mutatni neked, hogy hol találod a hozzád legközelebb álló feltöltési pontot. Hogy elkerüld a sorban állást, egyenleged online is fel tudod tölteni.

A fesztivál előtt és alatt is tölthetsz online a karszalagodra, vagy a fesztivál ideje alatt bármelyik feltöltőponton a fesztivál területén.
Ha online szeretnéd feltölteni az egyenlegedet, regisztrálnod kell a feltöltőoldalon. A regisztrációhoz és az online feltöltéshez szükséged lesz a jegyed vonalkódjának számára!

Ha már a fesztivál területén vagy és nincs meg a jegyed száma, a karszalag chipjének hátoldalán található egyedi, 6 betűből álló kóddal is tudsz regisztrálni.

A regisztrációt követően a személyes fiókod kezdőlapján a Top up gombra kattintva kiválaszthatod az általad feltölteni kívánt összeget, majd ha hozzáadtad a kosaradhoz, bankkártyával tudsz fizetni. A feltöltés során a fesztivál nem számít fel kezelési költséget.

Amennyiben inkább a helyszínen szeretnél feltölteni, keress fel egy feltöltőpontot a fesztivál területén és fizess készpénzzel vagy bankkártyával!

Te döntöd el, mennyit töltesz a karszalagodra, de javasoljuk, hogy annyit tegyél rá, amennyi elég lesz a teljes ottléted alatt, így kevesebb időt kell sorban állnod a feltöltő pontoknál, és nem kell újra visszamenned, ha elfogy a kereted.

A fesztiválon belül a karszalag az egyetlen elfogadott fizetési mód. Minden bárban, üzletben, vendéglátóegységben, és a merchandise pultnál is használhatod.

Igen, a nap és az eső sem tesz benne kárt.

A karszalag elvesztése olyan, mint a pénztárca vagy a jegy elvesztése, ezért mindenképp ellenőrizd, hogy megfelelően van-e rögzítve a csuklódra. Ha mégis elveszíted vagy ellopják, akkor keresd fel az Információ Pultot és kérj egy újat. Megkérünk majd, hogy mutasd be a jegyed és/vagy megfelelő módon azonosítsd magad, de az új karszalagon nem lesz rajta a korábbi karszalagon levő egyenleged.

Ha marad pénz a karszalagodon, akkor a helyszínen bármelyik feltöltőponton, vagy online a visszatérítési felületen visszakérheted. Helyszíni visszatérítésnél vedd figyelembe, hogy a feltöltő pontok a fesztivál hivatalos zárásáig tartanak nyitva. Ha inkább online visszatérítést szeretnél igényelni, akkor ne felejtsd el megtartani a karszalagodat, miután elhagytad a fesztivált, mert szükséged lesz rá.

hu_HUHungarian