Fekete Zaj

Házirend

Kedves Zajongó!

Örülünk, hogy velünk tartasz az idei Fekete Zaj Fesztiválon. Biztonságod és jó hangulatod fontos nekünk, ennek érdekében mindent megteszünk! Ismerd meg a 2023-mas Fekete Zaj Fesztivál házirendjét.

 

Jegyekkel kapcsolatos információk

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod jelen házirendet és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

Belépés

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, napi és szállás) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned.

Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

Napijeggyel a fesztiválon tartózkodni a tárgynapon 12:00 órától másnap 10:00 óráig lehet. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja.

4 napos bérlettel a látogató a rendezvény kezdetétől 2023. augusztus 16-án 12:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2023. augusztus 20. 10:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült, átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb., vagy kézről eltávolított, elveszett karszalag ÉRVÉNYTELEN, azt nem cseréljük!

A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen rendőrségi feljelentést teszünk.

Belépés gyerekeknek

A Zajra 12 éves korig ingyenes a belépés (ebbe beletartoznak a 12 évesek is). A 14 éven aluliak csak a törvényes képviselőjük kíséretében léphetnek be és tartózkodhatnak a fesztiválon – a kísérő részére jegy váltása kötelező.

Parkolás és behajtás

A rendezvény területére csak behajtási engedéllyel rendelkező gépjárművek hajthatnak be. Engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!

Mit hozhatsz be és mit nem?

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő‐, szúró‐, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal!

A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!

Alkoholos italt és üdítő italt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb két literes műanyag palackokban, legfeljebb személyenként egy zsugorral, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre bemutatni a biztonsági szolgálatnak.

Talált tárgyak

Kérjük, a talált tárgyakat az Infóponton add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

Egyéb

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. A program változása miatt a belépő ára – pénztártól való távozás után – nem igényelhető vissza.

A szervezők nem vállalnak felelősséget az előadók hibáiból vagy baleseteiből fakadó változásokért. A rendezvényről hang‐ és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, azonban a fesztivál területén, illetve afelett drón használatával video‐ vagy fényképfelvételt készíteni kizárólag a szervezők előzetes engedélyével, valamennyi vonatkozó jogszabályi előírás betartásával, a résztvevők biztonságát nem veszélyeztetve lehet. A felvétel készítője köteles az egyes felvételek készítésének módját és időpontját a Szervezőkkel előzetesen egyeztetni és jóváhagyatni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklám tevékenységet folytatni! A rendezvényen extrém hang ‐ és fényhatás érheti a közönséget, így az ezekre érzékeny látogatóinkat kérjük, hogy ezt tekintetbe véve tartózkodjanak a színpadok közelében!

A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek! A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk, esőnap nincs! Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!

A Fekete Zaj Fesztivál szervezői

hu_HUHungarian