Szállás

MÁTRA KEMPING (a fesztivál területén)

A hotelszobák és a faházak elfogytak, néhány motelszobánk maradt, valamint a sátorjegyek továbbra is foglalhatók (1 sátorjegy = 1 fő, 4 éjszaka)
A motelszoba felszereltsége: 2 db emeletes ágy, mosdó (közös fürdő és wc a folyosón) 

Cím: Gyöngyös-Sástó, 3200 Farkas utca 4. (a 24-es út mellett, a fesztivál területén)

MÁTRA TÁBOR (régi Osztálykirándulás helyszín, a fesztivál területétől 5 percnyi sétára található)

A tábor területén lehetőség van sátrazásra, korlátozott számban parkolásra, valamint faházas szobák bérlésére. A tábor előtt a parkolás ingyenes. 

A retró faházak mindegyikében 4 zárható szoba található és egy-egy közös fürdőhelyiség zuhanyzóval, közös wc-vel. 

A szobák felszereltsége: szimpla és emeletes ágyak, asztal, szék, szekrény, ágynemű. 

A szobákhoz egy-egy kulcs tartozik. A Mátra -Tábor recepciója reggel 8:00-tól éjfélig lesz nyitva a D1 faházban. A kulcsok leadására és felvételére idén a Mátra-kemping bejáratánál található recepción is lesz lehetőség. 

2020-ban tábori ágyak is foglalhatóak hostel jelleggel. Napi szállásjegyek a fesztivál alatt a helyszínen válthatóak majd a készlet erejéig. 

Cím: Gyöngyös-Sástó,  3200 Farkas utca 7.

PANORÁMA PANZIÓ

A Panoráma Panzióban a tavalyi évben a külföldi zenekaraink pihenték ki magukat a fellépéseiket követően. Idén a zöld és a sárga épület szobái rátok várnak. A fesztivál területétől gyalog 10 percre található, a kalandpark és a libegő mellett közvetlenül, gyönyörű panorámával, napközben a legegyszerűbben a libegővel tudtok közlekedni a szállás és a fesztivál területe között.

  • Alap felszereltség: ágy, szekrény, szék, asztal, fürdőszoba és wc, ágynemű, törölköző, tv
  • A szobák egy-, az apartmanok kétlégterűek, melyekből elérhető konyhával ellátott is. 

Cím: Gyöngyös-Sástó, Sástó-Kőbánya, 3200 (az Oxygen Adrenalin Parknál)

Szállásjegyek

Közvetlenül a Tixa oldalán vásárolhatsz, ide kattintva.

Vásárláskor kérjük add meg, hogy miből hány darabot szeretnél, majd a felugró panelen add meg a vásárláshoz szükséges adatokat. A fizetési opcióknál bankkártyás, vagy OTP Szép kártyás (szabadidő és szálláshely zseb) opciókat találsz. Ezután átirányítunk a fizetési oldalra, majd sikeres fizetés után (e-jegy esetén) e-mailben kapod meg a jegyeket.
A szállásdíjak idén is tartalmazzák az idegenforgalmi adót (IFA) és nem tartalmazzák a reggelit (erre a fesztiválon belül több helyen is kedvező áron kínálunk majd megoldásokat).
A felületet partnerünkkel, a Tixával közösen üzemeltetjük, ők küldik majd a visszaigazoló e-mailt és a Szerződési Feltételekben is találkozhatsz a nevükkel.

Kérdéseid az info@feketezaj.hu címre várjuk.
A szállásjegyek belépőjeggyel együtt érvényesek. Bérletet és napijegyet ide kattintva vásárolhatsz.